Campagnolo Super Record

Campagnolo Super Record

Campagnolo Super Record

Campagnolo Super Record

Sada Campagnolo Super Record od představení v polovině 70. let prošla několika aktualizacemi. Souhrn informací o sadě Campagnolo Super Record až do roku 1990:

Sada Super Record byla poprvé představena na konci 70. let minulého století jako špička nabídky značky Campagnolo. Byla navržena pro profesionální cyklisty, kteří hledají nejlepší možný výkon a spolehlivost.

Komponenty: Super Record obsahuje řadu komponentů, jako jsou přehazovačky (přední a zadní), řazení, brzdy, kliky, středové složení, náboje a hlavové složení. Tyto komponenty byly pečlivě vyrobeny s použitím lehkých materiálů a pokročilých výrobních technik.

Materiál a konstrukce: Komponenty Super Record byly vyrobeny převážně z hliníkové slitiny a vyznačovaly se složitým obráběním a konečnou úpravou. Použití lehkých materiálů s cílem snížit celkovou hmotnost jízdního kola bez ztráty pevnosti nebo odolnosti.

Inovace a funkce: Sada Super Record obsahovala různé inovativní funkce. Představila například první systém indexovaného řazení, umožňující přesné a konzistentní řazení převodových stupňů, což je považováno za významný pokrok v technologii jízdních kol. Mezi další vlastnosti patřila vylepšená ergonomie, aerodynamický design a lepší brzdný výkon.

Prestiž a výkon: Sada Campagnolo Super Record byla vysoce ceněna pro svůj výjimečný výkon, spolehlivost a prestiž. V 80. letech to byla preferovaná volba mnoha profesionálních cyklistů a týmů. Sada byla často k vidění na kolech účastnících se prestižních silničních závodů, včetně Tour de France.

Evoluce: Skupinová sada Super Record prošla v průběhu let několika aktualizacemi a vylepšeními, aby se zlepšila její funkčnost a výkon. Tyto aktualizace často zaváděly nové technologie a materiály, aby zůstaly v popředí inovací cyklistických komponentů.

Sadu můžete zakoupit zde: Sada Campagnolo Super Record

Vítejte ve světě retro kol na našem e-shopu! Jsme váš spolehlivý zdroj pro historická, sběratelská a závodní kola z minulých ér. Pokud milujete kouzlo minulých časů a vášnivě se zajímáte o cyklistiku, jste na správném místě. Naše široká nabídka zahrnuje stará silniční kola s bohatou historií a nezaměnitelným stylem. Procházejte naši exkluzivní kolekci retro kol, kde naleznete pečlivě restaurovaná kola z různých ér. Od elegantních modelů, které vás přenesou zpět do zlaté éry cyklistiky, až po závodní kousky, které okusily vzduch na legendárních tratích. Naše sbírka je kurátorstvím láskyplných odborníků, kteří rozumí nejen technickému provedení, ale i historickému významu každého kola. Jsme tu pro všechny nadšence do retro kol, ať už jste zkušenými sběrateli nebo teprve začínáte objevovat krásu minulosti na dvou kolech. Každé naše kolo je více než jen strojem - je to kus historie, paměť a stylový doplněk, který stojí za to mít. Prohlédněte si naši aktuální nabídku a přidejte kousek do své sbírky nebo si pořiďte unikátní kolo na jízdu plnou dobrodružství. Naše retro kola jsou připravena poskytnout vám nezapomenutelný zážitek z jízdy a zároveň zdůraznit váš individuální styl. Získejte své vlastní historické poklady z minulosti na našem e-shopu s retro koly. Jsme tu, abychom vám pomohli propojit se s dědictvím cyklistiky a přinést do vašeho života kousek původu, elegance a dobrodružství na dvou kolech.